✝ = ♡

Bemutatkozás

2018. július 07. - KMAKH

blog_2018_08_03_ujrakezdes.pngKöszöntünk Téged, kedves olvasó!

2016 nyarán született meg szívünkben az a gondolat, hogy a közösségi hálókon megjelenő, értékes és hasznos, Istennel, a Bibliával, hitélettel kapcsolatos angol nyelvű írásokat elérhetővé tegyük a magyar nyelvű olvasók számára is. Egy rövid szünet után újra indítjuk most (2018 augusztus) a blogot, sokunk örömére és hisszük mindenki hasznára. A továbbiakban, az angolból fordított anyagok mellett magyar forrás anyagokat is megosztunk.

type.pngMint tudjuk, a Biblia egy útmutató a földi élethez, ám sokszor úgy gondolhatjuk, hogy lehetetlen alkalmazni az ezelőtt pár ezer éve élő embereknek szóló tanácsokat. Ezen a blogon olyan cikkeket igyekszünk megosztani az olvasókkal, amelyek a Biblia igazságait tolmácsolják a XXI. századi ember számára. A Biblia időszerű igazságokat tartalmaz a ma élő ember számára is. Ezért is fogalmaztuk meg a blog nevét úgy, ahogy mi is olvastuk vagy hallottuk a közelmúltban valamelyik fórumon. Bárki is fogalmazta ezt meg így először, igazat mondott, hiszen egy biblikus és hasznos kifejezés, mert – a Krisztusban maradni, de a korral haladni kell!

A blog tartalmával kapcsolatosan a következőket szeretnénk közölni:

  • minden héten hétfőn, szerdán és pénteken fogunk friss témákkal, sorozatokkal jelentkezni
  • minden közzétett írás eredeti forrását valamint a szerkesztőjét is feltüntetjük
  • olyan cikkeket igyekszünk közzétenni, amelyeket érdemlegesnek tartunk arra, hogy a nagyközönség elé tárjunk még akkor is, ha a megjelenített anyag, nem teljes mértékben, vagy csak részben egyezik a blog készítőinek személyes véleményével, hitvallomásával
  • nem áll szándékunkban bárkit is bármilyen formában megsérteni
  • kizárólag csak az építő véleménynyilvánítást támogatjuk (a blogon és Facebook oldalon egyaránt)

kmakh_profile_big_hun_flag_small.pngSzívből kívánjuk, hogy az itt megjelenő cikkek lelkileg gazdagítsák majd a magyar olvasókat. Isten áldását kívánjuk minden kedves olvasó életére!

Szeretettel és tisztelettel, a blog készítői:

  • Fordítás / lektorálás: Deák Melinda, Kelemen Krisztina, Szabó Edit, Szekeres Tamás, Ónodi Krisztina-Adrienn, Pallagi Balázs, Paniti Helga, Trinfa Johanna
  • Képszerkesztés: Szabó Mária
  • Munkaszervezés: Pardi Félix 

red_line_2.png

2017-ig szolgáltak: Püsök Tímea (fordítás), Nagy Dóra (grafikus) és Bartha Sára (szerkesztő)

Elérhetőség: kmakh77@gmail.com   |   A blog Facebook oldala: https://www.facebook.com/kmakh77/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr2014099271