✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

A NAGY MŰVÉSZ

Elmélkedések, áhítatok

2019. november 25. - KMAKH

blog_2019_11_25_ar_nkl_a_nagy_muvesz.pngA következő eset Skóciában történt. Néhány úriember éppen a teáját kortyolgatta és a halászatról folytattak eszmecserét, amikor az egyikük a mesélés hevében karlendítésével meglökte egy másik teázó kezét.

A tea a fehér falra loccsant, csúnya barna foltot hagyva maga után. A férfi rettenetesen érezte magát az eset miatt, de a másik ezt mondta neki: „Gond egy szál se!” Ezután aztán gyorsan elkezdett a folt köré rajzolni és hirtelen egy királyi szarvasbika, bukkant elő a falon szétágazó szarvakkal.

A művész Sir Edwin Landseer volt, Anglia legkiválóbb állat festőművésze és aki képes volt arra, hogy fogja ezt a  csúnya foltot és valami gyönyörűséggé alakítsa.

Jézus Krisztus is egy ilyen művész. Ő képes arra, hogy fogja a bemocskolt életet és az ő mindent átformáló ereje által valami gyönyörűt hozzon ki belőle. Bízz tehát benne!

Adrian Rogers

kmakh_profile_hun_flag_small.png

Forrás © | Fordította: Nagy-Kasza Lona

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr5515307682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása