✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

KEZDET ÉS VÉG

2019. december 30. - KMAKH

blog_2019_12_30_ar_szt_kezdet_es_veg.pngÉn vagyok az Alfa és az Ómega így szól az Úr Isten, aki van, és aki volt, és aki eljövendő: a Mindenható. (Jelenések 1:8)

Egy kisfiú egy nap egy rejtélyes gyilkosságról szóló könyvet olvasott, és aggódni kezdet azon, hogy vajon a hősnő életben fog maradni vagy sem. Hogy enyhítse szorongását, elolvasta az utolsó fejezetet és megtudta, hogy életben maradt!

Ezután, miután azt olvasta, hogy a gonosz szereplő épp egy hitvány tettet tervezget, ekkor csak kuncogott magában és azt gondolta, "Ha tudnád amit én tudok, akkor nem lennél olyan gőgös."

A keresztények tudják mi az utolsó fejezet tartalma, és ez segít minket elviselni a jelent. A jövő dicsősége valóban képes enyhíteni a jelen szenvedéseit. A gonosz ítélete már az 1 Mózesben ki volt hirdetve majd a Jelenésekben be lett teljesítve.

Minden kedves olvasónak kívánunk áldásokban gazdag, örömteli Új Esztendőt!

- a KMAKH munkatársai

(amennyiben áldást nyertél ez évben olvasmányaink által, kérjük oszd meg Facebook oldalunkat másokkal is, ITT)

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_small.pngForrás © | Fordította: Szekeres Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr6215358510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása