✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

IDEJE VAN AZ ÚJRAKEZDÉSNEK ÉS MEGÚJULÁSNAK!

Elmélkedések, áhítatok

2020. április 01. - KMAKH

blog_2020_04_01_adrianr_dm_ideje_az_ujrakezdenek_megujulasnak.pngTiszta szívet teremts bennem, Istenem, és az erős lelket újítsd meg bennem! Ne vess el orcád elől, Szentlelkedet ne vedd el tőlem! - Zsoltárok 51:12-13

Számos keresztyén gondolja, hogy hívőnek lenni olyan, mint keserű gyógyszert szedni, aminek szörnyű íze van, de biztos, hogy valamikor hatni fog. Olyanok, mint az imacsoportban imádkozó fiatalember: „Ó, Istenem, légy most velünk, és segíts meg mialatt a többi ember ott kint szórakozik.”

Akcióterv: Volt olyan érzésed, hogy a templomba, imaházba való járás vagy a csendesség olyan mintha a fogászhoz mennél? Ha igen, életed nem az Istennel való kapcsolatban teljesedik ki, hanem valahol máshol. Ideje imában időt tölteni Istennel és kérni, újítson meg lélekben.

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_small.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr6115565986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása