✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

MI VAN HA MA TÖRTÉNNE MEG?

Elmélkedések, áhítatok

2020. május 08. - KMAKH

blog_2020_05_08_adrianr_dm_mi_van_ha_ma_tortenne_meg.png„Ezért, akiben megvan ez a reménység, megtisztítja magát, mint ahogyan ő is tiszta.” 1 János 3:3

Egyik nap két kislány beszélget az iskolában, s az egyik mondja a másiknak: ”Hallom, az iskola vezetősége a héten ellenőrzést tart az iskolában.”

A másik kislány asztala rendetlen, piszkos volt, ezért ő azt mondta: „Holnap majd rendet teszek”.

A másik kislány kérdezte: „De mi van, ha ma jönnek?”

A válasz: „Tudod mit, jobb, ha ma teszek rendet – és megőrzöm a rendet és a tisztaságot!”

Mivel olyan hívők vagyunk, akik mindig várják Jézus visszajövetelét, ezért fontos, hogy folyton tiszta életet éljünk. Például, ha biztosra tudnád, hogy Jézus ma délután jön el, lenne amit helyre kellene tenned az életedben? Kit kellene felhívnod és kivel kellene elbeszélgetned még Jézus visszajövetele előtt? Van olyan olvasmány az otthonodban, amitől meg kellene szabadulnod? Min kellene változtatni az életedben, ha biztosra tudnád, hogy ma délután Jézussal fogsz találkozni?

Erről mondta János apostol, hogy akikben megvan ez a reménység (Jézus visszajövetelének várása), megtisztítják magukat.

Akcióterv

Milyen nagyszerű ösztönzés a szent életre, ha felismerjük, hogy bármelyik pillanatban szemtől szembe találkozhatunk Jézussal.

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_small.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr2215631456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása