✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

AZ ELSŐDLEGESET ELSŐ HELYRE TENNI

Elmélkedések, áhítatok

2020. május 15. - KMAKH

blog_2020_05_15_adrianr_dm_az_elsodlegeset_elso_helyre_tenni.pngKi értheti meg az ő hibáit? „Titkos bűnök miatt ne büntess meg!” Zsolt. 19:13.

Hiszek a gyülekezet látogatásának fontosságában, de ha az Úrral és másokkal való kapcsolatod sérülést szenved, akkor otthon kell maradnod, és le kell borulnod Isten előtt...

Egyszer egy üzletember nagyon sikeres lett vállalkozásában – első benyomásra ez jónak látszott. Azt mondta a feleségének: „Kedvesem, emlékszel amikor megesküdtünk mennyire keveset kínálhattam neked, most ez megváltozott.” De hamarosan a szép lakás és az anyagi javak hajszolása felemésztette az erőit. Feleségét és gyerekeit szomorúság töltötte el, és így szóltak: „Ó, apa, ó, férjem, mit nem adnánk, hogy időt tölts velünk!”

Akcióterv

Milyen tragédia, ha amit Jézusért teszel távol tart Jézustól. Ha felismered, hogy munkamániás lettél, állj le. Szállj ki az ördögi körből. Ha rájösz, hogy eltévelyedtél Jézustól, térj vissza hozzá.

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_small.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr5815631466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása