✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

ZAVAR A BŰNÖD?

Elmélkedések, áhítatok

2020. június 15. - KMAKH

blog_2020_06_15_adrianr_dm_zavar_a_bunod.png„Ne vess el orcád elől, Szent Lelkedet ne vedd el tőlem!

Vidámíts meg újra szabadításoddal, támogass, hogy lelkem készséges legyen.”

(Zsoltárok 51:13-14)

Néha, amikor bizonyságot teszel, sokan azt mondják “ja, valamikor jártam templomba. Gondolom, most visszaeső bűnösnek tartasz, ha, ha, ha.”

Az ilyen ember nem visszaeső. Olyan elveszett mint egy bárány. Senki visszaeső nem ismeri el ezt magáról. Ha ismered Istent és üdvösséged van, az ő Lelke költözött beléd. S a Szentlélek megszomorodik, amikor vétkezel. Nem nevetsz ezen és nem szórakozol rajta. Hadd mondjam meg, hogy a legnyomorultabb ember a földön nem az elveszett ember, hanem a megtért ember, aki nincs közösségben Istennel.

Akcióterv:

Amikor vétkezel, Isten kivisz a vadonba! Egyik módja annak, hogy biztosan  tudod az övé vagy, az, hogy a bűnöd zavar téged. Megszomorít – vagy jobban mondva, megszomorítja a benned levő Szentlelket.

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_tiny.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr7415718356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása