✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

ISTEN IRGALMA

Elmélkedések, áhítatok

2020. június 19. - KMAKH

blog_2020_06_19_criswell_dm_isten_irgalma.pngÉsaiás 49:1-26 – A kegyelem idején meghallgatlak, a szabadulás napján megsegítlek.Megőrizlek és megajándékozom általad szövetségemmel népemet, hogy te állítsd helyre az országot, és oszd szét az elpusztult örökséget.

Hallottam egy emberről, aki egy jótékony szervezet korházában nagyon betegen feküdt. Az volt a szokás, hogy a haldokló ágyát elfátyolozzák.

Egyik nap bement az ápoló és elfátyolozta a beteg ágyát. Amikor a beteg ember ezt meglátta, így szólt ”Istenem, hamarosan meghalok. Gonosz, elveszett bűnös vagyok. Ó, Istenem, könyörülj a lelkemen. Kérlek, Istenem, Jézus érdemében válts meg. Istenem, ments meg!”

És az Úr Jézus kegyelme által lehajolt, megérintette a férfi szívét és vigaszt, bűnbocsánatot és békességet adott neki.

Az ápoló ment és levette az ágy körüli függönyt. Azt mondta neki “uram, sajnálom. Bocsánatot kérek. Nem a megfelelő ember ágya köré húztam fel a függönyt. Kérem, bocsásson meg!”

A férfi felkiáltott: “Ó, nővér, a megfelelő embert választotta ki! Ne kérjen bocsánatot. A legjobb dolog történt velem. Megtaláltam az Urat, üdvösségre leltem!” A férfi hangosan dicsőítette Istent.

W.A. Criswell

kmakh_profile_hun_flag_tiny.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr3715718362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása