✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

GYŐZTES LEHETSZ

Elmélkedések, áhítatok

2020. június 29. - KMAKH

blog_2020_06_29_adrianr_dm_gyoztes_lehetsz.png“Szívembe rejtettem beszédedet, hogy ne vétkezzem ellened” …

Zsoltárok 119:11

Otthonod megfelelő hely a Biblia számára. A kezed pedig még jobb hely a Biblia számára. Meg kell tanulnunk Isten Szavát a szívünkbe rejteni. Ehhez pedig olvasnunk kell a Bibliát. Tanulmányoznunk kell az Igét.

Mennyi időt töltesz a Szentírással? Csodálkozol, miért nem tiszta az életed? Vagy miért nem sikerül győzelmes életet élned? Miért omlasz össze amikor jön a kísértés? Miért nem tudsz felülkerekedni? Mennyi időt töltesz Isten Igéjével?

Az emberek több időt fordítanak a tévézésre, a telefonálásra mint Isten Igéjére. Aztán csodálkoznak amikor elbuknak. Ezt a könyvet arra adta Isten, hogy győzelmes életet élhess. Közületek sokan csak színlelitek a Biblia tanulmányozását. Soha nem mélyültök el benne igazán. Azt mondjátok: “Ó, a Biblia csodálatos könyv”. Mit használ ez neked? Mit használnak Isten ígéretei a Bibliában, ha nem teszed azokat magadévá?

Akcióterv:

Teszel félre időt Isten számára, amikor egyedül vagy Istennel? Reggelenként megelégíted lelkedet Isten Szavával, és belemeríted lelkedet Jézus jelenlétébe? Határozd el ma, hogy naponként időt szánsz Isten Szavára.

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_small.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr5915811184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása