✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

AZ ÖRÖM VONZÓVÁ TESZ

Elmélkedések, áhítatok

2020. július 03. - KMAKH

blog_2020_07_03_adrianr_dm_az_orom_vonzova_tesz.png“Ezeket azért mondom nektek, hogy az én örömöm legyen bennetek, és örömötök tejlessé legyen.”

János 15:11

Az öröm Isten gyermekének születési védjegye. Minden keresztény tudatosan rendelkezik az örömmel. Ha nincs öröm az életedben, akkor nem veszed igénybe a kiváltságaidat.

Nagyon fontos, hogy életed sugározza az örömet az elveszettek megmentése érdekében. Ha akarod, hogy az emberek higgyenek a Megváltódban, az öröm Jézus hiteles jelenlétének a bizonyítéka kell legyen az életedben.

Kevés embert érdekli a hited és vallásod. Arra azonban kiváncsiak, ha mindez működik nálad. Semmi nem vonzóbb a lelkek megmentése érdekében, mint az Úr öröme, ami nyilvánvaló az életedben.

Akcióterv:

Sajnálom mindazokat, akik az élet nehézségeit az Úr öröme nélkül próbálják megélni, így akarnak lendülettel, erős szívvel és mosolyogva járni.

Köszönöm Uram, az igazi örömet!

“…az Úr előtt való öröm erőt ad nektek” – Nehémiás 8:10

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_tiny.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr6115811188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása