✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

A BŰN ELFEDEZÉSÉNEK HIÁBAVALÓSÁGA

Elmélkedések, áhítatok

2020. július 06. - KMAKH

blog_2020_07_06_criswell_dm_a_bun_elfedezesenek_hiabavalosaga.pngAki takargatja vétkeit, annak nem lesz jó vége, aki pedig megvallja és elhagyja, az irgalmat nyer.

Példabeszédek (28:13)(1-28)

Egy Istentől megáldott gazdag embernek volt egy szegény, kőműves testvére. A gazdag azt mondta a testvérének: “akarom, hogy egy pazar házat építs nekem – ami tágas, nagy és pompás.” A szegény testvér fellelkesült, és nekiállt a ház építéséhez. Így szólt magában: “Milyen jó alkalom ez nekem a pénz-szerzésre”. Így az alaptól megvonta a belejáró anyagot, és olcsóbb anyagokat használt, s a megspórolt pénzt félretette magának.

A minőségi épületfa helyett, olcsóbbat használt, és eltette magának az így nyert pénzt. A jó minőségű vízvezetékek helyett, gyenge minőségűt használt. Az egész ház építéséhez olcsó anyagot használt, hogy becsapja a saját testvérét.

Amikor elkészült a ház, jött a gazdag testvér, és azt mondta: “nézzük meg a szép házat.” Álltak, és nézték a házat, majd megszólalt a gazdag testvér: “Testvérem, ez a ház a tied. Ez szívélyes ajándékom a számodra.”

Tudomásom szerint, ez élethű történet. A csaló, hamis, hazug ember önmagát teszi tönkre. Isten látja ezt.

W.A. Criswell

kmakh_profile_hun_flag_tiny.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr9115811192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása