✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

COVID-OLTÁS-VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY-DIGITÁLIS ID-TÁRSADALMI HITELRENDSZER

Hogyan foglalható össze az elmúlt 2 év: a „rendkívüli körülmények rendkívüli intézkedéseket követelnek” szlogen és mi történhet még ezután?

2021. október 01. - KMAKH

blog_2021_09_28_pf_utolso_idok-2.pngNehéz, ugyanakkor rendkívüli időket élünk. Szemünk előtt bontakoznak ki igen nagy sebességgel azok az események, amelyekről a Biblia is ír. A keresztyén ember kíváncsian szemléli a történéseket és keresi a választ arra, vajon hogyan illik bele mindez, a Biblia által megírt végidők képébe.  Vajon, ami az elmúlt két évben történt, csak a véletlen műve lehetett? Meg volt-e mindez előre tervezve? Ha igen, ki által? Kik mozgatják az eseményeket és miért? Úgy olvassuk az 1 Krón. 12:32-ben „az Izsakhár fiai közül, akik felismerék az idő alkalmatos voltát, hogy tudnák, mit kellene Izráelnek cselekednie.” Vannak tehát, olyan emberek, akik képesek belátni bizonyos események mögé és felismerik az időket, és azoknak alkalmatos voltát. A nagy kérdés, ami most előttünk áll: felismerjük-e mi milyen időkben élünk, vagy nem? Ha igen, akkor, hogy használjuk ki ezt, mit teszünk vele? Ne maradjunk tehát tudatlanok mindazzal szemben, ami most történik körülöttünk!

Hadd legyen az alábbi írás informatív jellegű, megfelelő megvilágításba helyezve a történéseket, hogy mindazok, akiket ez érdekel, megérthessék milyen időket is élünk most. Hogy besorolható-e mindez a manapság igen gyakori összeesküvés elméletek kategóriájába, azt döntse el minden kedves olvasó a maga számára! Az alábbi írás egyszerű próbálkozás arra nézve, hogy egy elfogadható, átfogó és viszonylag rövid magyarázatot adjon arról, hogy miért történik mindez a nagyvilágban.

BEVEZETŐ

Vissza kell lépnünk egy kicsit az elmúlt pár év politikai, államhatalmi erők, bankok, privát megacégek, a pénz, tőke és a hitel világába. A központi bankok parancsba adták, hogy mindenkit kötelezően digitális személyazonossággal lássanak el, amelyek az új gazdasági és társadalmi rendszer alapját képezik. Ez nem titkos összeesküvés; ez teljesen nyíltan történt. A valós gazdaság gyakorlatilag 2009 óta halott; a pénzügyi rendszert korlátlan pénznyomtatással, fedezet nélküli bankjegyekkel (fiat money) és kormány-tartozásokkal tartották fenn. Mindez csak tovább tolta a súlyos problémát, de nem oldotta meg. Míg több milliárd dollárt nyomtatnak a földön, figyeljük meg, hogyan van létrehozva a pénzügyi rendszer, hogyan alkotják meg a pénzt? Digitálisan „nyomtatják,” betáplálják előzőleg egy számítógépbe. Így születik meg a pénz (forrás - angol).

A svájci BIS (Bank for International Settlements), a „jegybankok jegybankjának” 2019 júniusában kiadott jelentése szerint a globális pénzügyi rendszert újra rossz hitelek terhelik, ezért ideje ismét behúzni a kéziféket.1 2019-re a központi bankok erejük végére értek, nem tarthatták fenn tovább a helyzetet, ezért egy új stratégiával kellett előállniuk a következő válságra, hogy megtartsák a kormányok gazdasági státuszát, olyan érdekképviseleteket védjenek, akik túl nagynak számítanak ahhoz, hogy csődöt jelentsenek. A világgazdaság már a Covid előtti időkben egy kolosszális összeomlás szélén tántorgott.1 A Blackrock, a világ legnagyobb és leggazdagabb befektetési vállalata közzétett egy cikket 2019-ben, a globális kilátásokról, ezzel kapcsolatosan a nagy újraindításról: (Global Macro Outlook – August-2019) (PDF).

A NAGY ÚJRAINDÍTÁS | THE GREAT RE$ET

Kl@us Schw@b a Világgazdasági Fórum elnöke szerint egy "újraindításra" van szükség:

Ez a nagy újraindítás nem egyéb, mint a globális kormányzás egyesített megvalósítása, ami érintené a világ élelmiszer-, digitális-, egészségügyi- stb. iparát, más szóval mindent. Szépnek és jónak hangzik, mégis gyanús - írja Ivan Wecke ebben a cikkben.

A "Nagy Visszaállítás" - speciális kiadás, magyar felirattal: 

A Blackrock javaslata, mint ahogy az kiderült, szorosan kapcsolódik mind ahhoz, ami 2020. márciusában történt. A terv a következő válság helyreállítására elsöprő sikert aratott, mégpedig úgy, hogy a gazdagok még gazdagabbak lettek a világjárvány alatt. Több, mint 30 millió ember veszítette el a munkáját március közepétől május közepéig, míg Amerika 600+ milliárdosa 434 milliárd $-ral gazdagodott. Ilyen elképesztő méretű évi anyagi növekedést még nem mértek - írja a Forbes magazin. A Blackrock és a Vanguard az a két cég, amelyek csaknem mindent birtokolnak jelenleg a világon. A Blackrock épp most vásárolja fel a középosztálybeli lakásokat. Sőt, még új lakáskomplexumokat és fejlesztéseket is vesznek azért, hogy később bérbe adhassák ezeket.

A BIS (Bank for International Settlements) vezetője szerint a központi bank rendelkezik majd teljes kontrollal a pénzünk felett a CBDC-t (Central Bank Digital Currency - a központi bank digitális valutáját) használva. Nyíltan kimondja, hogy a cél egy készpénznélküli társadalom létrehozása. De egyenlőre még marad egy másik alternatíva, a szabadpiacon mozgó Bitcoin, amit nem tudnak ellenőrizni, ugyanis párhuzamosan létezik a jelenlegi pénzrendszerrel. Nincsenek közvetítők a bitcoin esetében, a tranzakciókat más felhasználók hagyják jóvá. Nincs központi hatóság, amely meghatározhatná az értékét vagy lezárhatná. A bitcoin a pénzrendszeren kívül működik, nincs az államoknak beleszólása. Talán nem véletlen ezért, hogy Kína pár nappal ez előtt teljesen betiltotta a szabadpiacon mozgó összes kriptovaluta használatát. Helyette bevezette saját digitális kriptovalutáját. Ennek még lehetnek komoly következményei.

Hogyan kapcsolódik mindez a COVID járványhoz és az oltásokhoz? 

COVID VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY 

DIGITÁLIS SZEMÉLYAZONOSSÁG

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) kibocsájtott egy útmutatót a digitális oltásigazolványokról, amelyek blokklánc (blockchain based) alapúak lesznek. Ezt arra használják, hogy minden országban megvalósíthassák a vakcina igazolvány használatát. Bill és Melinda Gates alapítványa, valamint a Rockefeller Alapítvány támogatja mindezt.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány és Global Business Network közöltek egy jelentést, melynek címe: “Variációk a technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjéért.” Az egyik elképzelés szerint, Lock Step (18-25. old), a 2. bekezdés bemutatja a szenvedésekkel teli jövő kibontakozását, amely egy világjárvány következménye lesz. A 17. oldalon hangsúlyozza, hogy ezen elképzelések szerint bevezetik a biometrikus személyazonosság használatát. Kétségkívül, a legkiemelkedőbb szervezet, amely a digitális személyazonosság globális használata mellett lobbizik az ID2020 (a digitális személyazonosság szövetség). Ezt a szervezetet, amelyet 750 millió $-ral indított a Bill és Melinda Gates Alapítványa, a Microsoft és a 4 GAVI (vakcina szövetség) tartja fenn. 

Kristalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője szerint “ebben az évben, jövőre az oltakozási irányelv a gazdaságiirányelv … , amely egy magasabb prioritást képvisel, mint a hagyományos pénzügyi és jegybanki eljárások … ezek nélkül nem tudunk a világgazdaság sorsán változtatni…” Ezt a nyilatkozatot az IMF egyik szemináriumán, „A globális gazdaságról” szóló vita keretén belül tette 2021. áprilisában:

Végső soron egyetlen mondatával az IMF vezetője, világossá tette, hogy miért annyira fontos, hogy be legyünk oltva: “ebben az évben, jövőre, az oltakozási irányelvek a gazdasági irányelvek.” A központi bankok és kormányok a vakcina útlevelekkel / digitális személyigazolványokkal alapozzák meg a CBDC-t (a központi bank digitális valutáját) és a társadalmi hitelrendszert. Erre szólítja fel a BIS a központi bankokat és a kormányokat! 

Pár éve már, a Világgazdasági Fórum és a Központi bankok, rávettek országokat, mint Kanada és még sokan mások, hogy elektronikus személyazonosságot vezessenek be, épp idejében a COVID számára. Jelenleg ennek a digitális személyazonosságnak a(z) (erőszakos) terjesztése történik iszonyatos sebességgel világszerte, akár a covid igazolványok (oltás), akár azt megkerülve egyenesen a digitális igazolványok bevezetése által.

Példák:

  • Kanada (en),
  • Európai Unió (hu) - A Digitalizált Európa Infografikája 
  • A legtöbb ország, mint az Egyesült Királyság a Covid nyomkövető programokkal kezdtek, amelyek szintén a digitális ID-hoz vezettek volna. Amikor az emberek visszautasították az alkalmazás telepítését, az oltásigazolványok módszerét vezették be, először a nemzetközi utazásokhoz, majd országon belül is.
  • Svédországban már 18 éve használnak digitális ID-t. Az okostelefon felhasználók 96% -a használja is. Ezért is ők nem erőltetik a vakcina igazolványt, mint egyéb nyugati országok. Svédország az első kísérleti alany e téren.
  • Dél Afrikában, Nigéria úgy tervezte, hogy a bankszektor szolgáltatásait és a nyilvános istentiszteleteken való részvételt összeköti az oltakozási státusszal, szeptember végére.
  • Ahogyan a Szingapúri példa is mutatja, van más útja is annak, hogy ugyanezt megvalósítsák. Szingapúr mellőzte az egész oltásos kifogást és egyből a digitalizált személyigazolványt vezette be.

De miért kötődik az oltás a digitális személyazonossághoz? Van ennek valamilyen jelentősége? Az oltásigazolások egy lehetséges eszközt képviselnek a digitális ID használatára, és annak az elvnek a köztudatba való beültetésébe, hogy a kormány korlátozhat az ID státuszától függően bármilyen gazdasággal kapcsolatos cselekedetben. A Covid vakcina tehát nem az egyetlen módszer az új világrend nagy újraindításának kivitelezésére, minden új digitalizált regisztráció ugyanezt teszi. A nemzeti személyi azonosító számunk is ugyanezt teszi. A digitális identitás a fő cél a bank, ingatlan, pénzügy, nyugdíj, munkaadás, utazás és oktatás minden vetületén. A COVID útlevél egy bevezetője ennek az utópiás jövőnek, ahol kulcsfontosságú szolgáltatásokat vonnának meg a disszidensektől és mindazoktól, akik nem úgy teljesítenek, ahogy elvárják. 

A COVID és klímaváltozás ugyanannak a tervnek a részei – az Egyesült Királyságban az Üzleti szféra világossá teszi a kapcsolatot a küldetésük leírásában. Ugyanerről olvashatunk még itt.

Az oltásigazolásokat azután már nem sokáig fogják alkalmazni, úton van a következő lépés.

TÁRSADALMI KREDITRENDSZER

Mi is ez? Hogyan működik a szociális kreditrendszer? A kínai minta alapján ez a hitelrendszer “2020-ra lehetővé tette a megbízhatóknak, hogy bárhová eljuthassanak szabadon, miközben megnehezítette a dolgot azok számára, akiket nem találtak megbízhatónak.” Ha van egy szociális hitelrendszer, akkor gyakorlatilag bárkit hatékonyan eltávolíthatnak, aki ellenáll. Ha abszolút hatalommal bírsz, többé nincs szükséged a pénzre. Kínában a Covid nyomonkövetése a szociális kreditrendszer része. A dolgok tisztázása végett: Kínában a technológia előrehaladásával egyre kifinomultabbak a megfigyelési technikák is. Most az állampolgárok leghétköznapibb cselekedetei – vagy akár a nemzeti hovatartozásuk is – befolyásolhatja a szabadságukat.

A szociális kreditrendszerek beépített részei a központi bankok digitális valuta alapú árfolyamának (CBDC). Az Egyesült Nemzetek és a Mastercard egyesített erővel dolgoznak azon, hogy létrehozzanak egy hitelkártyát annak függvényében ahogyan használjuk azt.

Némelyek szerint tehát az oltás nem más, mint a digitalizált személyazonosság trójai falova. Amennyiben ez része volt egy nagyobb tervnek, akkor talán nem alaptalan az az elmélet, miszerint a COVID vírus mesterségesen lett előidézve és terjesztve épp ezzel a céllal. Akkor nem az oltás készült a COVID miatt, hanem a COVID készült az oltás miatt! A COVID volt az ugródeszka a Központi bankok számára ahhoz, hogy diktatórikus vezetéshez jussanak. Vajon, ez lehet a magyarázata az egész járványnak? Általában a legegyszerűbb magyarázat a leghelyesebb. Igen, végső soron, a COVID a megtervezett XXI. századi kifogás mindarra, hogy mi történt az emberek pénzével és ennek következtében fellépő gazdasági veszteségekkel. Sőt, arra használják a vírust, hogy új világrendet hozzanak létre. A COVID arra volt jó, hogy kompromisszumra kényszerítsen és elterelje a figyelmet az igazi célról, a szociális kreditrendszerről, amellyel az ember minden tranzakcióját és egész életét figyelemmel kísérik és befolyásolhatják. Mindez úgy lett megtervezve, hogy a gazdaságot összeomlásba sodorja, a vállalatokat térdre kényszerítse és így utat nyisson a nagy újraindításnak

Foglaljuk össze az eddigi felvetéseket:

  • A világjárvány azért van, hogy rákényszerítsenek az oltakozásra.
  • Az oltás azért van, hogy rákényszerítsen az oltási igazolványra.
  • Az oltásigazolvány azért van, hogy belekényszerítsen a szociális kreditrendszerbe.
  • A szociális kreditrendszer pedig azért van, hogy rákényszerítsen a kormány iránti engedelmességre.

A folyamat pedig, amelyet alkalmaznak: megijesztettünk, aztán megvesztegettünk, aztán hibáztattunk, megszégyenítettünk, aztán bíráltunk, és most ki fogunk rúgni.

KÉNYSZER, FÉLELEM ÉS TILTAKOZÁS

Ha talán soha nem került volna sor ezekre az oltásokra, akkor valószínű, hogy a járványnak már rég vége lenne. De ezek az oltások azok, amik életben tartják a COVID járványt és újabb variánsait, ami valószínű része is a nagyobb tervnek. Nagy léptekben és nagy méretekben is haladunk a zsarnokság felé és úgy tűnik a legtöbb embernek ez megfelel, mert így uralkodni tudnak másokon. Ők sajnos nem tanultak a történelem leckéiből, hisz előbb vagy utóbb ők is áldozatokká válnak. Egy morális iránytű nélkül az emberi elme mindent igazolni tud! 

Értjük azt, hogy egy világjárvány nagyon veszélyes lehet. Senki sem tagadja, hogy emberek halhatnak meg. Viszont egyetlen járvány sem lehet ürügy arra, hogy eltöröljük az egyén szabadságát és létrehozzunk egy alsóbb társadalmi osztályt az állampolgárokból, mint ahogy történt ez Németországban az 1930-as években. 

"Szokatlan körülmények, amelyek szokatlan vezetést kívánnak.” – tökéletesen, átfogóan fogalmazza meg és foglalja össze az elmúlt 18 hónapot. F@bio Vighi azt írja, hogy "akár el is felejthetjük, hogy jövőre még a megszokott mederben mennek majd a dolgok."A Pfizer gyógyszeróriás vezérigazgatójának, Albert Bourlának a vallomása alapján a "normális élethez" egy év múlva térhetünk csak vissza, amit majd "évente ismétlődő oltások" követnek:

Semmi esély visszatérni a régi normális élethez - mondja Kl@us Schw@b és a WHO vezetője is, beköszöntött az új világrend: 

Bill Gates szerint még szembe kell nézzünk a 2-es pandémiával, mert ez még csak az 1-es: 

Emlékszünk még arra a szlogenre, hogy "csak az oltás adhatja vissza a szabadságunkat"? Hát hogy-hogy nem, azóta a vírus mindenféle újabb "variánsai" állják már el a beígért szabadság felé vezető utat. A variánsok az "esetszám" növelésével teszik indokolttá a szükségállapot fenntartását. 

Viszont nem kevés feszültséget okoznak a kötelező oltással az emberek között. Sokan úgy hiszik, hogy a kötelező oltások a népesség csökkentésére irányulnak és sok beoltott ember fog meghalni a következő pár évben. Igaz lehet ez? Mindkét eset fennállhat - állítják - kevesebb ember…. kevesebb állami nyugdíj, költséghatékonyság stb. Nagyon jó lenne ezért egy felületet, platformot biztosítani mindazok számára, akik kritikusan gondolkodnak, hogy megláthassák, megérthessék és megvitassák elveiket akkor és ott, ahol erre szükség van. De sajnos az informált viták hiánya kormány szinten és publikus szinten a problémák egyik gyökere. Kevés nyílt vitát lehet látni, hallani. 

Megosztó taktikát alkalmaznak, hogy megosszák a tömegeket, miközben valós céljaikért menetelnek. Léteznek ugyanis egyre többen olyanok, akik már lassan realizálják, hogy mi történik és látják azt, hogy mennyire diktatórikus és veszélyes lehet ez az új rendszer a technokraták vagy gonosz erők kezében. A technokrácia nagyon is találó megnevezés, de hallani lehet a „biofelügyelet” megnevezést is, amely nagyon is megfelel a testek internetazonosításának.

Sokan ráeszméltek már a gonosz oldalára ennek az egésznek, ezért a visszavonulás már megkezdődött. Nem számoltak a csendes többséggel és a Davos stílusú tiltakozásokkal. Ausztrália tiltakozik. A hatóságok erőszakkal kényszerítik a lakosságot a nagyon szigorú szabályok betartására. Önmagában már az a tény, hogy egyetlen ország kormánya sem tiltakozik az ellen, ami történik Ausztráliában, elárulja, hogy egy koordinált, egységes erő mozgatja a gyeplőt a háttérből. Nem tudják, hogy aki erőszakhoz folyamodik azért, hogy elveit kivitelezze, annak az elvei nem sokat érnek! "Minden zsarnoki hatalom csalás, megtévesztés vagy erőszak által uralkodik. De amikor a csalás napvilágra jön, akkor már csak az erőszakra hagyatkozhat" - írta George Orwell. Mert a "karantén" az, amikor korlátozzuk a "betegek" mozgását, de a "zsarnokság" az, amikor az egészségesek mozgását korlátozzuk.

A félelem hatalmas úr tud lenni az ember életében. Mindössze 2 év leforgása alatt, a félelem különböző formáit vezették be az emberek életébe: félelem a vírus okozta haláltól, félelem a büntetésektől, félelem a letartóztatástól, félelem a megvetéstől, félelem a szabadság korlátozásaitól, félelem attól, hogy nem mehetek főiskolára, nem tanulhatok vagy nem taníthatok, félelem az utazástól való megvonástól. Könnyű kontrol alatt tartani azokat, akik félnek! 

A  brazil elnök visszautasította, hogy beoltassa magát az Egyesült Nemzetek találkozójára.

Oroszország elkülönítette magát az internet világára nézve. Ők a RuNet rendszert vezették be, ami túlél minden internet zárlatot, mert teljesen különállóan működik a világ internethálózatától. Ugyanaz a helyzet Kínával is, ahol a "Nagy Tűzfal" bevezetésével szintén zárt rendszerben élnek. Ezekre oda kell figyelni!

New York állam kormányzója bejelentette, hogy minden egészségügyi dolgozó, aki nem hajlandó beoltatni magát, helyettesítve lesz "idegen" és más munkaerővel. Közben az USA kongresszusi képviselői mentesek a kötelező oltásoktól. Kanadában, New Brunswick tartományban a katolikus katedrális nem fog tovább kiosztani szentjegyeket azoknak a híveknek, akik nem rendelkeznek legalább 2 COVID oltással. A gyónás is meg lett vonva minden oltatlan személytől. Szintén Kanadában sorozatosan bocsátják el mindazokat a tanárokat, professzorokat, akik nem oltatják be magukat. Íme, egy etikát tanító professzor utolsó üzenete (magyar felirat), mielőtt kirúgták az állásából:

Hollandiában szeptember 25-től minden társadalmi közösségi élettől el lettek zárva a COVID útlevéllel nem rendelkezők. 

Ugyanez a forgatókönyv szinte egész Európában! Egy bűncselekmény, diszkrimináció történik a szemünk előtt, egy orvosi apartheid, ami nemzetközi törvények és a Nürnbergi Kódex 6. pontja alapján törvénytelen. A Nyugati világ egy hatalmas liberális fészekké változott mindössze 2 év leforgása alatt.

Olaszországban, Franciaországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban folyamatos tüntetések vannak a kötelező oltások és a COVID útlevelek ellen. Egyre nagyobb méreteket ölt az ellenállás és egyre durvább sztrájkokat látunk, amiről nem nagyon lehet tudomást szerezni a médiában (Párizs, szeptember 29):

Kritikus helyzet alakult ki nagyon sok helyen. A nép tudja, hogy senki sem vezethet, ha nincs, aki engedelmeskedjen neki. "Megpróbálnak lehúzni a habokba, de nem tarthatják vissza a Nagy Ébredést" - állítják a tiltakozók. A megoldás, ahogy mondják "a tömeges ellenállás – nem oltakozás, nem hordani maszkot, nem engedni a lezárásoknak." Az oltást magát egy mentőmellényhez hasonlítják és úgy érvelnek: "ha a mentőmellényed nem működik, amíg a hajó minden utasán nincs egy, akkor az a mellény nem felel meg a célnak. Most tedd hozzá annak a lehetőségét, hogy a mentőmellény sérülést is okozhat a számodra! Ez csak súlyosbítja a problémát. Nem a beoltatlanok veszik el a beoltottak szabadságát, a kormány veszi el. A beoltatlanok nem adnak váltságdíj fejébe szabadságot, a kormány teszi ezt. Ha a beoltatlanok veszélyt jelentenek a számodra, akkor az oltás hatástalan. Ha lenne hatása, már szabad lennél. A kormány becsapott." Nem beszélve még arról, hogy a maszk viselése is az iskolákban milyen szörnyű károkat okoz a gyermekekben! Hogy van az, kérdezik, hogy "a védetteket védenünk kell a védtelenektől, az által, hogy arra kényszerítjük a védteleneket, hogy használják azt a védettséget, ami nem védte meg a védetteket?"

Így ír erről F@bio Vighi: "miért kell a világ teljes lakosságának, a gyerekeket is beleértve, kísérleti szerekkel beoltatnia magát egyre aggasztóbb mellékhatások megjelenése közepette, (amelyeket módszeresen tüntetnek el a nyilvánosság szeme elől) ha a fertőzötteknek több mint 99 százaléka felépül, mégpedig túlnyomó többségük tünetmentesen? Vagyis a "tudomány követését" kell hirdetni mélyen elhallgatva azt, hogy a tudomány viszont a maga részéről köszöni szépen, de inkább a pénzt követi. A média szőnyegbombázása alatt országok teljes lakossága hódolt be és engedelmeskedett a követelményeknek, gyakorta a "felelős polgári magatartás" képében tetszelgő olyan groteszk lelkesedéssel, ami valójában az erőszak egy altruizmusnak álcázott formája volt." 1

Mostanára ugyanis már nyilvánvalóvá vált és bizonyított tény, hogy az oltások nem védenek meg a COVID-tól, sőt megbetegedés esetén a beoltott is fertőz (lásd Izráel). De ha az oltottak is újra megbetegedhetnek és fertőzhetnek, akkor ők miért nem veszítik el munkahelyüket? Ne felejtsük el azt sem, hogy az oltások hosszútávú hatásai még mindig ismeretlenek! Egyértelmű, hogy ez az egész nem a közbiztonságról és a közegészségről, hanem másról szól!

Minden COVID útlevél tartalmazza a legelső oltás beadásának dátumát. Ezzel már egy szerződést köt az illető a további oltások bevételére, ugyanis az útlevél érvénytelenné válik abban a pillanatban, ahogy egy-egy további "erősítő" (booster) oltás elmarad. Ebben az esetben hivatalosan is oltatlanná válik az oltott. Egy csapda és egy ördögi kör! 

Nincs afelől kétség, hogy ezen a télen mindent megpróbálnak, hogy megtörjék az embert. Tudják, hogy az alvó óriás lassan felébred, azt is tudják, hogy amikor ez megtörténik vége a játéknak, ezért sietniük kell.

Az elmúlt 30 évben, a konzervatívak visszavonultak minden kulturális összecsapás kezdetéténél arra hivatkozva, hogy - ez nem az a hegy, amin érdemes meghalni. És most elérkeztünk az utolsó hegyhez.

MEGÁLLÍTHATÓ-E EZ A FOLYAMAT? 

MIT TEHETÜNK?

Egy fontos kérdés, hogy meg lehet-e buktatni ezt a rendszert még mielőtt bevezetnék? Nem lehetne kilépni a rendszerükből, amennyire csak lehet, hogy megépítsük a saját rendszerünket? Mert megtörténhet, hogy mindazok az emberek, akiknek banki letétjeik vannak, hogy elveszítik, ahogyan Görögország esetében is történt vagy biztonságban tudhatják? Megtakarított pénz esetében, ajánlatos lehet más tőke teremtésére használni, valamilyen vállalkozásba fektetni, amely később hasznot hozhat. Még azt hittük, buták voltak a nagyszüleink, hogy a megtakarított kis pénzüket a matracuk alatt tartották! 

Ha meg is lehet állítani ezt a folyamatot egy időre, biztosak lehetünk benne, hogy előbb vagy utóbb mégis bekövetkezik. Mert meg van írva, hogy ennek így kell lennie! A Biblia előre figyelmeztet minket arról, hogy ezek az idők bekövetkeznek. A Jelenések könyvében olvassuk, a 13:16-ban “…azt is teszi mindenkivel..., hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek."  A görög szó amelyet bélyegnek fordítanak a charagma, vagyis pecsét, lenyomat, heg. Tovább olvasva pedig, a 13:17 "hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma." A kimerült embereknek felajánlanak majd hamarosan egy sokkal emészthetőbb alternatívát. Egy digitalizált okos várost (smart city), amelyen belül mozoghatnak… két rossz közül a kisebbiket. Innen már csak egy ugrás lesz az okos bélyeg (smart mark). Miután minden felkelést kellően elnyom a félelem, amelyet az injekciók, munkalehetőség hiánya, élelem hiány stb. okoz, végül sokan elfogadják a digitális ID-t, amelyet annak eszközéül ígérnek, hogy a fent említett negatívumok megszűnjenek. Kétoldalról való megfélemlítéssel próbálják elérni a céljaikat. Íme, a fenevad rendszere és jele már úton van! A miénk lehet az az első civilizáció, amelyik nem egy külső ellenség ereje által pusztul el, hanem a tanítóink tudatlansága miatt és amiatt, amilyen veszélyes ostobaságokat tanítanak gyermekeinknek! Figyelmeztetve vagyunk: "megérkeztünk a civil társadalmunk végéhez:

Ők véghez viszik a terveiket! Csak egyetlen útja van, hogy kikerüljünk ebből: olvasd a Bibliát és lásd meg magad! Ez a világi rendszer a végéhez ért és egy másik fogja felváltani. Saját kárunkra, nem vesszük kellő képpen figyelembe a figyelmeztetéseket. Ezért a legjobb, amit minden ember tehet, hogy figyel Isten Igéjére, Jézushoz menekül, megtér és követi a Megváltót! Imádkozz, gyere Jézushoz és csatlakozz Isten népéhez! 

A gyülekezet pedig legyen résen! Nekünk most segítenünk kell egymáson, jobban össze kell fognunk, mint valaha. Nem engedhetjük meg, hogy a gyülekezetben is megkülönböztessük az embereket, vagy hogy az oltottak az oltatlanok ellen forduljanak, vagy fordítva. Minden ember személyes döntését tiszteletben kell tartani. Aki elindul az oltások útján, vállalnia kell mindazt ami ezzel jár: további oltások, potenciális egészégügyi kockázatok és egyre nehezedő nyomás arra nézve, hogy kilépjen a rendszerből, hiszen akkor minden addig élvezett kiváltságtól meg lesz fosztva és visszaesik az oltatlanok táborába. Aki pedig elutasítja az oltást, annak is fel kell vállalnia az ezzel járó következményeket: teljes kizárás a társadalmi életből - esetleges tovább tanulási lehetőség, munkahely elvesztése, stb. De mi, mint Isten népe ezt a két lehetőséget nem szabad szembe állítsuk egymással a gyülekezetben. Hiszen ez még nem a fenevad bélyege, habár lehet, erősen előkészíti annak megjelenését. 

Bármely gyülekezet, amely bevezeti a vakcina igazolás szerinti részvételt az istentiszteleten, gyakorlatilag azt mondja: mi jobban szeretjük a saját biztonságunkat, mint hogy lehetővé tegyük számodra, hogy meghalld az evangéliumot, és megtapasztalhasd az Isten népével való közösséget. Ez nem a szeretetről szól, hanem az önszeretetről, amely ellentétes Jézus példájával. Legyünk sokkal odaszántabbak, mint eddig! Vigyük a jóhírt addig, amíg lehetőségünk van rá! Legyünk bölcsek abban is, hogy meddig és miként követjük az állami rendeleteket! Közösségben kell maradnunk, még akkor is, ha a nyilvános gyülekezeti alkalmakat az állam betiltja, hiszen ez a gyülekezet létezésének egyik lényeges alapja. Ezt pedig nem lehet virtuálisan gyakorolni, habár az is egy eszköz, amit használni lehet. 

Egy dolog teljesen világos kell legyen számunkra az elkövetkezendőkben: nincs erre az őrületre szabadulás a tudományban! Még a tudomány sem alkalmazható tudományként. Ez egy puccs az engedelmesség szektájának kegyetlen papjaitól! Anthony F@uci pedig, az USA egészségügyi tanácsadója, olyan a tudomány számára, mint amilyen Joel Osteen a keresztény teológia számára. 

Rettenetesen nehéz idők következnek és igen nagy nyomorúság, ahogy a Biblia is írja! Mégis hihetetlen, hogy milyen kevesen látják, hogy mi felé tartunk (ezen segíthetnénk egy vagy több megosztással)! Az emberiség történetében észrevehető egy állandó körforgás: a nehéz idők erős embereket szülnek, az erős emberek jó időket eredményeznek, a jó idők gyenge embereket eredményeznek, a gyenge emberek, pedig nehéz időket hoznak. 

Itt van tehát a teljes lista mindazokkal az okokkal, amiért a hívő embernek nem szabad félni, pánikolni, hanem ezekben a rossz időkben is örülni: 

JÉZUS KRISZTUS

Őbenne ugyanis Isten MINDENT ide adott nekünk, ami az élethez szükséges! Mert a történet nem a fenevad bélyegével és a nagy nyomorúsággal ér véget. Hanem azzal, hogy "győzött a júdabeli oroszlán." Olvassuk el a Jelenések 22. részét is, mert abban csúcsosodik ki Isten tökéletes akarata mindazok felé, akik őt szeretik és követik. Bátorodjunk fel tehát azáltal, hogy Krisztus végül is győzni fog. Ő az, aki minden félelmet ki tud űzni az ember szívéből. Ő azt mondja, hogy "a szeretet kiűzi a félelmet." Aki Istent igazán, teljesen szereti ezek szerint legyőzhetetlen. Krisztus "az út, az igazság és az élet!" "Az igazságot nem lehet megkérdőjelezni. A romlás megtámadhatja, az ignorancia kinevetheti, de végül az igazság megáll!" – Winston Churchill. Az igazság halhatatlan! – vallották az anabaptista mártírok is! "A propaganda világában viszont az igazság mindig összeesküvésnek tűnik" (Herbert Hildebrandt). 

/ Minden megosztás nagyon sokat ér! /

1 - Rendszerszintű összeomlás és pandémia-szimuláció - Megdöbbentő összefüggések az oltások hátteréről

KMKH © 2021 október 1kmakh_profile_hun_flag_tiny.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr2716698290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása