✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

AZ IGE HOZTA VÁLTOZÁS

Elmélkedések, áhítatok

2020. május 25. - KMAKH

blog_2020_05_25_criswell_dm_az_ige_hozta_valtozas.pngÉsaiás 55:8-13 – Ilyen lesz az én igém is, amely számból kijön: nem tér vissza hozzám üresen, hanem véghezviszi, amit akarok, eléri célját, amiért küldtem (55:11).

Az égből jött eső virágokat bont, búzamezőt, gyönyörű réteket, legelőket és gyümölcsösöket táplál, olyan gazdagon, ahogyan csak Isten képes azt megtenni. Tehát Isten Szava megöntözi a lelkünket, áldást és gyümölcsöket ad nekünk. A Szentírás hozta változás az emberi lét és sors terén páratlanul dicsőséges.

Isten Szava képes emberi életeket megváltoztatni.

A Fidzsi Szigeteken egyszer egy szigetlakó olvasta a Szentírást. Ezt látva, egy francia férfi odament hozzá, és azt mondta: “Szóval, Bibliát olvasol!” – és gúnyolódott vele. A szigetlakó hozzáfordult mondván: “Látod azt a tüzre tett fazakat? Ha nem lenne ez a könyv, abban a fazékban találnád magad!” Milyen dicsőséges változás, amit Isten Szava tehet egy ember életében!”

W.A. Criswell

kmakh_profile_extra_small_hun_flag_small.pngForrás © | Fordította: Deák Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr6415665636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása