✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

HOGYAN VIGYÜK BE AZ IMÁDSÁGOT AZ ISKOLÁKBA?

Elmélkedések, áhítatok

2019. november 18. - KMAKH

blog_2019_11_18_ar_szt_kids_and_our_school_system.png"Ügyeljünk arra, hogy egymást kölcsönösen szeretetre és jó cselekedetre buzdítsuk."

Zsidók 10:24

Az iskola rendszerünk egy fontos terület ahol a keresztények Krisztus világosságát képviselhetik. Egy olyan generációt figyelhetünk meg akiknek nincsenek standardjai arra nézve, hogy mi a jó és mi a rossz – minden relatív. Az iskoláinkban a gyerekeket arra tanítják, hogy állatoktól származnak. Meglepő az, hogy némelyek állatokként kezdenek viselkedni? Mit tehetünk mi? Vissza kell „szeressük” magunkat!

  • Vegyél részt a szülő-pedagógus együttműködésben
  • Bátorítsd a tanárokat és ad tudtukra, hogy imádkozunk értük
  • Menj el az iskola gyűléseire, a szülői értekezletekre, hogy ismerd meg a szabályokat és a tantervet
  • Imádkozz naponta a tanárokért és adminisztrátorokért
  • Önkénteskedj a korrepetálásban!

Tudd meg, hogy melyik tanárok örülnének a személyes mentorálásnak pár diákjuk esetén.

Sok gyerek olyan családból jön ahol esténként nincs apa a családban és az anya egész nap messze dolgozik az otthontól. Kegyes férfiak és nők betölthetik ezeket az összetört réseket a gyerekek életében azáltal, hogy barátok és mentorok lesznek.

Akcióterv: TE is lehetsz az a barát. Tudd meg, hogy hova tudsz becsatlakozni és hol tudod Krisztus világosságát megosztani. Törekednünk kell arra, hogy szent emberek legyünk egy istentelen világban. Ha nem ezt tesszük akkor mi is hozzájárulunk a következő generáció hanyatlásához.

Adrian Rogers

Love Worth Finding

kmakh_profile_hun_flag_small.pngForrás © | Fordította: Szekeres Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr1115262548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása